Wij zijn een distributeur van entertainmentproducten en non food. Wij leveren dvds, cds, games, boeken en leuke non food acties aan meer dan 2500 verkooppunten in de Benelux.

Onze klanten zijn supermarkten, drogisterijen en tankstations. Als distributiepartner stellen wij het assortiment samen voor onze klanten en verzorgen we de complete logistieke afhandeling, in iedere vorm die de klant wenst. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van uw schappenplan en leuke acties en hebben hiervoor een geavanceerd systeem waarbij u altijd op tijd de juiste producten in de winkel heeft. Wij voeren een groot assortiment titels van alle grote uitgevers en ontwikkelen displays, (custom made) marketingacties en spaaracties.

Logistiek

Reefman zorgt ervoor dat het product meer waarde heeft dan de som der delen. Wij plaatsen onze producten niet alleen in de winkel...

Wij doen dit:

  • op regelmatige basis;
  • door het beste assortiment te kiezen waardoor de omzet zeer aantrekkelijk blijft;
  • met een zeer hoog service niveau;
  • met recht van retour;
  • door het leveren van 100% kwaliteit;

Full-service merchandising

Reefman kan leveren op basis van full-service merchandising, directe levering aan DC of supermarkt of in iedere andere gewenste andere distributievorm.

Reefman test haar producten op omloopsnelheid bij klanten, waardoor u verzekerd bent dat uw non-food assortiment een bovengemiddelde omzet genereert. Onze organisatie is gericht op constante innovatie binnen het assortimentsbeleid en wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste films, boeken, games en andere leuke non food producten.

Terug naar home