Reefman Category Services ontwikkelt concepten voor aansprekende productgroepen zoals boeken, speelgoed en andere non-food voor alle grote retailers.

Onze klanten realiseren meer omzet met in-out non food acties en thematische- en seizoendisplays. Dit leveren wij aan meer dan 2.500 verkooppunten in de Benelux.

Als distributiepartner stellen wij het assortiment samen voor onze klanten en verzorgen we de complete logistieke afhandeling, in iedere vorm die de klant wenst. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van leuke actieprogramma’s met aantrekkelijke non-food producten van diverse uitgevers, speelgoed A-merken en met ons eigen kantoor in China.

Wij ontwikkelen concepten voor aansprekende productgroepen zoals boeken, speelgoed en andere non-food voor alle grote retailers.

Logistiek

Reefman zorgt ervoor dat het product meer waarde heeft dan de som der delen. Wij plaatsen onze producten niet alleen in de winkel...

Wij doen dit:

  • op regelmatige basis;
  • door het beste assortiment te kiezen waardoor de omzet zeer aantrekkelijk blijft;
  • met een zeer hoog service niveau;
  • met recht van retour;
  • door het leveren van 100% kwaliteit;

Full-service merchandising

Reefman kan leveren op basis van full-service merchandising, directe levering aan DC of supermarkt of in iedere andere gewenste andere distributievorm.

Reefman test haar producten op omloopsnelheid bij klanten, waardoor u verzekerd bent dat uw non-food assortiment een bovengemiddelde omzet genereert. Onze organisatie is gericht op constante innovatie binnen het assortimentsbeleid en wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste boeken, speelgoed en andere leuke non-food producten.

Terug naar home