Reefman Retail Services, gevestigd in Apeldoorn, ontwikkelt concepten voor aansprekende productgroepen zoals boeken, dvd's en non-food voor alle grote foodretailers. Onze klanten realiseren meer omzet met onze boekenschappen, thematische displays, seizoendisplays en andere shop-in-shop concepten.

Retail Services heeft meer dan 20 jaar ervaring, wij zijn specialist in merchandise en category management en het samenstellen van het schappenplan. Wij vormen met 30 enthousiaste mensen een ondernemend en creatief team waarmee we inmiddels 2.500 verkooppunten in de Benelux bedienen en wij zoeken versterking. Wil jij met ons nieuwe concepten, acties en promoties bedenken? Wij zoeken een enthousiaste en een ondernemende

Vacature: Junior productmanager fmcg

Functieomschrijving

Heb je affiniteit met consumentenproducten zoals entertainment, speelgoed en andere leuke thematische non-food producten en wil je concreet resultaat? Wil je werken in een bedrijf waar jouw ideeen concreet worden gemaakt? Wil je werken in een omgeving met korte lijnen en ruimte voor meedenken? En wil je zelf het contact met de klant en leverancier onderhouden? Dan ben jij de aanvulling die wij zoeken:

Je ontwikkelt leuke nieuwe acties en promoties, die je direct terug ziet op de winkelvloer. Jij bent degene die precies weet wat wij aan moeten kunnen bieden en je volgt de nieuwste trends. Wij bieden jou alle vrijheid om deze nieuwe mogelijkheden te onderzoeken!

Takenpakket:

 • volgen van ontwikkelingen in de markt
 • leuke acties en promoties bedenken en concretiseren
 • intensief contact onderhouden met je collega's zoals logistiek en sales
 • begeleiden van productontwikkeling van onze eigen ontwikkelde producten
 • contact onderhouden met leveranciers over nieuwe producten en inkoopprijzen
 • aanvragen en verwerken van alle productinformatie voor afdeling logistiek
 • maken van product- en salespresentaties voor onze jaarafspraken met klanten

Functie eisen:

Je opleiding is op HBO niveau met minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met fmcg/retail, je kan snel schakelen, bent proactief en hebt affiniteit met leuke non-food producten. Je hebt goede antennes voor wat klanten nodig hebben en je deinst niet terug voor gesprekken met leveranciers!

Wij bieden een hecht team, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voel je je aangesproken door deze vacature? Ben jij communicatief sterk, creatief, zeer klantgericht en voldoe je aan bovenstaande functie eisen? Stuur je CV met salarisindicatie en motivatiebrief naar info@retailservices.nu, we nemen dan graag contact met je op.Vacature: Supply Chain Coordinator

Functieomschrijving

Houd jij het hoofd koel en ben je oplossingsgericht? In een organisatie met een assortiment van duizenden producten sta je continu voor een grote uitdaging: het coordineren van het logistieke proces. Wanneer komt alles binnen, waar komt het vandaan, komt het op tijd aan en hoe krijg ik het op tijd bij de klant? In de functie van Supply Chain Coordinator ben je bezig met het begeleiden van het totale logistieke proces en heb je vooral een proactieve rol in het signaleren en oplossen van logistieke uitdagingen.

Je ontwikkelt leuke nieuwe acties en promoties, die je direct terug ziet op de winkelvloer. Jij bent degene die precies weet wat wij aan moeten kunnen bieden en je volgt de nieuwste trends. Wij bieden jou alle vrijheid om deze nieuwe mogelijkheden te onderzoeken!

Takenpakket:

 • Begeleiding van het logistieke proces van A tot Z.
 • Bestellen en plannen van alle producten.
 • Bijhouden en aanvullen van productiematerialen.
 • Aansturen van het interne en externe productieproces: jij bepaalt wat, wanneer, waar gebeurt, zodat het hele proces zo efficient mogelijk verloopt.
 • Logistieke beslissingen communiceren met de klant.

Functie eisen:

Je opleiding is op MBO niveau met minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in logistiek en planning.

Wij bieden een hecht team, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voel je je aangesproken door deze vacature? Ben jij communicatief sterk, creatief, zeer klantgericht en voldoe je aan bovenstaande functie eisen? Stuur je CV met salarisindicatie en motivatiebrief naar info@retailservices.nu, we nemen dan graag contact met je op.

Terug naar home